"Get Hooked on Washington"

Free Member Sign Up!
Already a Member? Login Here.
Add to Favorites

WA Fish Finder Forum Index
 SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister 

EVA tussenzool
 
Post new topic   Reply to topic    WA Fish Finder Forum Index -> Introductions and Q&A
View previous topic :: View next topic  
Author Message
weoufrogg
Baitfish Rank


Joined: 05 Dec 2017
Posts: 4
Total Points: 4

PostPosted: Tue Dec 05, 2017 2:47 am    Post subject: EVA tussenzool Reply with quote

Met zoveel te maken hebben met adidas en hun 60-jarig jubileum, zou het erg moeilijk zijn om hun aanval van hete releases over het hoofd te zien. Hier is een goede kijk op een nieuwe colorway van hun zeer historische? Superstar? model? Het ontwerp is interessant omdat een van de strepen wit is, terwijl de andere Adidas eqt twee verschillende tinten rood zijn.? Het metallic zilver ziet er goed uit, samen met de witte schelptoe en de tussenzool. Ten slotte heeft het achterste deel van het bovendeel dezelfde print die de buitenzool draagt. Zorg ervoor dat u deze bekijkt.

Hier presenteren we een andere Adidas NMD R2 die deze week ook wordt uitgebracht en die een veelzijdige kijk heeft. De nieuwste en beste in de premium adidas manier van leven runner functies combineren wit en grijs met de glitch Camo Primeknit top voor een opvallende look. Meer wit wordt dan toegevoegd aan de drie kloppende branding, enkel kraag, veters, hiellippen, evenals de Increase tussenzool over de volledige lengte.

Adidas heeft onderweg een andere sneaker in dezelfde lijn als de NMD, een aantal populaire modellen die het historische van het merk willen bijwerken met moderne technologie. De Swift Run neemt een kijkje achteraf bij de motivatie van Adidas om zijn motivatie te vinden en te behouden in werksilhouetten uit de jaren tachtig. De debuut witte colorway heeft een Primeknit-upper met blauwe en groene garenaccenten door. Contrast komt beschikbaar als een crême enkelband en drie strepen branding. Het paar is absoluut afgewerkt met een witte EVA tussenzool, buitenzool van houtskool, samen met Torsion-systeem terwijl in de Adidas nmd r2 middenvoet.

Maar laten we de echte reden bereiken dat we hier het meeste zijn: denk aan die bubbels? Afsluiten! Sinds we onze lezers een vroege blik gaven met de Nike-schoenen die volledig terug te koop waren met maart, hebben we een groot aantal aankomende kleuren 2-3 weken geleden bekeken, hoewel deze gloednieuwe kleur niet tot onlangs op onze radar is uitgekomen. Naast de unieke blauw-naar-zwarte gradiëntbovenkant die aanvankelijk de aandacht trok, zou een andere interessante opmerking de verzilverde totale lengte-eenheid voor luchtstootdempingzool kunnen zijn.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    WA Fish Finder Forum Index -> Introductions and Q&A All times are GMT - 5 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
phpBB SEO